U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Info

 

Hallo, wij zullen ons even voorstellen:

    

Wij zijn Sandy en Nancy, wij zijn samen het gezicht van Style & Beauty.

Vanaf 1 maart 2011 zijn wij samen werkzaam aan de Laakse Laan 29 in Zutphen. We werken in een salon die sinds november 2010 in gebruik is. Deze salon zit bij Nancy aan huis en is van alle gemakken voorzien. Omdat deze ruimte speciaal gebouwd is om kapsalon te worden is hij voor ons precies zoals we hem hebben willen. Daarbij is hij gezellig, praktisch en groot genoeg voor ons tweeën.

 

Wij zitten allebei ruim 30 jaar in het vak. En ondanks dat dit onze passie is, wilden we ons allebei toch nog verder ontwikkelen. In het kappersvak staan we niet stil. We volgen regelmatig cursussen waardoor we ook op de hoogte blijven van alle nieuwe trends, kleuren en technieken. Dat is ook wat we belangrijk vinden voor onze klanten. Door steeds naar trainingen te gaan leer je veel en kun je je klanten altijd het beste bieden. Want we willen vooral niet stil blijven staan!!

U kunt bij ons terecht voor alle haarbehandelingen. Bijvoorbeeld permanenten, kleuren, knippen of föhnen.  Uw hele gezin is van harte welkom. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie in allerlei smaken, bespreken we met u wat u wilt!

Bent u nieuwsgierig geworden maak dan gerust een afspraak.

 

U kunt bij ons terecht op afspraak, daarvoor kunt u ons wel altijd bellen. We zijn er niet altijd, maar maakt u alstublieft gebruik van ons antwoordapparaat, zodat wij u terug kunnen bellen. U mag ons ook mailen op info@style-beauty.nl we zullen dan zo snel mogelijk terug mailen.

's avonds zijn wij alleen op maandag en donderdag bereikbaar. Maar u mag altijd het antwoordapparaat inspreken. We zullen dan de volgende dag contact met u opnemen.

* Als u ons antwoordapparaat inspreekt bellen wij u altijd terug!

 


 

U kunt ons vinden aan:

De Laakse Laan 29  

in Zutphen (dichtbij het ziekenhuis, zie routebeschrijving, links bovenaan de pagina)

Tel. 0575 - 46 92 16.

E-mail: Info@style-beauty.nl 

U kunt bij ons ook pinnen!

 


 

Wilt u wat weten mail ons dan gerust... Voor een afspraak kunt u ook mailen maar we leggen de afspraken dan niet vast tot u ze via de mail bevestigd. Het kan dus zijn dat als u te lang wacht met terug mailen de afspraak al weg is. Beantwoord u daarom de mail het liefst zo snel mogelijk. Mocht dat niet lukken belt u ons dan even.
We proberen ten aller tijden klaar te staan voor onze klanten.

We hebben echter wel bepaalde tijden waarop we niet bereikbaar zijn en dus ook niet mailen of terug bellen.
Dat is op zondag, op de avonden (behalve onze werkavonden maandag en donderdag) de feestdagen, en als we vakantie hebben. Mocht u op deze tijden inspreken kan het zijn dat het langer duurt voor u van ons een antwoord krijgt.


We danken u voor uw begrip.


 

Voor een routebeschrijving, klik op routebeschrijving links boven in het scherm.