U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Routebeschrijving

Wij zitten aan de laakse laan nr. 29 in zutphen. onze achtertuin grenst aan het oude ziekenhuis. Als je richting het oude ziekenhuis rijdt kan het niet missen. ipv de parkeerplaats op te rijden rij je 1 afslag eerder rechtsaf dan zit je al in de laakse laan. (voor uitgebreide routebeschrijving kijkt u iets meer onderaan aan de pagina)

Er is genoeg parkeerplek. Je mag op de inrit parkeren indien daar nog plaats is. En ook langs de weg op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. Als deze ook vol zijn, zijn er om de hoek tegenover het appartementen complex genoeg parkeerplaatsen.

Alle parkeerplaatsen zijn gratis!!!

 * Wilt u er rekening mee houden dat als u niet op een parkeerplek maar langs de weg parkeert. Dit gevaarlijk situaties voor alle spelende kinderen in de buurt kan opleveren!!!

Dus graag in de daarvoor bestemde parkeerplaatsen parkeren. Bij voorbaat onze hartelijke dank hiervoor!

voor wie verder wegkomt is hier een uitgebreide route beschrijving

Vanaf de stoplichten t.h.v. het ziekenhuis gaat u richting het ziekenhuis (volg borden "Het spittaal"). Op de rotonde rechtsaf en daarna direct de eerste weg rechts (nog voor de parkeerplaats van het ziekenhuis). U rijdt nu door tot bijna aan het eind, het derde laatste blok aan de linkerkant. nummer 29. Er zit een bordje aan de gevel met Style & Beauty erop. als u de witte deur ziet dan kunt u daar gewoon naar binnen lopen, naast het bordje "ingang".