U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Onze Salon

Onze Entree: 

We zitten naast ons woonhuis, een witte uitbouw met een eigen opgang. U gaat eerst de witte deur binnen en komt dan in een grote hal. Wanneer u binnen komt kijkt u tegen de deur van onze salon aan (zie foto's)

   

 

 

 

Wij hebben 4 werkplekken, 2 aan elke kant. Onze salon is zwart, wit met 1 zilveren wand.
Onze salon is knus en gezellig. Het fijne is dat u heerlijk op uw plek kunt blijven zitten als u gewassen wordt. U krijgt een kopje koffie en mag blijven zitten totdat u klaar bent.

Dat is dus echt ontspannen en heerlijk genieten!!!

 

Wij streven er naar dat u door 1 en dezelfde persoon geholpen wordt. Vanaf het advies tot en met de uitvoering en tips om uw kapsel zelf thuis in model te kunnen brengen. Wij vinden dat belangrijk, omdat het erg persoonlijk is wat we doen. U gaat bij ons altijd netjes gestyled de deur uit.

Mocht het toch zo uit komen dat wij iets voor de ander kunnen of moeten overnemen, zullen wij dat altijd eerst met u overleggen.

Wij proberen altijd zo goed mogelijk te plannen. Dit betekent dat wij er naar streven dat u zo kort mogelijk hoeft te wachten. Mocht u toch even moeten wachten of bent u een boekje aan het lezen terwijl uw kleur aan het intrekken is, zullen we u laten genieten van een heerlijk kopje koffie. Wij hebben maar liefst 8 verschillende soorten waar u uit kunt kiezen. Een lekker kopje thee met een smaakje mag natuurlijk ook.

Komt u gerust eens kijken, u bent van harte welkom!


 

 

 


 

Bij onze salon is altijd genoeg (gratis) parkeergelegenheid in de buurt. U mag de auto gerust op de oprit zetten. Wij hebben 2 parkeerplekken op eigen terrein. In de straat zijn aan de rechterkant parkeerhavens en iets verder om de hoek zijn ook parkeerplaatsen. Verder hebben wij ook genoeg plek voor fietsen.

* Wilt u alstublieft uw auto niet langs de kant van de weg (op/tegen het gras) zetten als daar geen parkeerplaats is. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren voor alle spelende kinderen. Alvast bedankt voor uw medewerking!