U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Onze Specialiteit

 

 

 

Buiten knippen, kleuren en stylen om hebben wij ook een specialisatie......

 

Wij hebben allebei verschillende extra cursussen gevolgd in kleurtechnieken en in krulhaar knippen.

Kleuren kun je op veel verschillende manieren doen en in veel verschillende stijlen. Door verschillende technieken bij elkaar te gebruiken en kleuren te combineren kun je de mooiste effecten creëren. Waardoor er diepte in het haar ontstaat. Dit kan in rustige, kleine kleurverschillen maar ook in grote opvallende kleurcreatie. Nog steeds volgen wij kleurshows en cursussen. Zo blijven wij in alles op de hoogte en kunnen wij altijd de nieuwste creatie maken. Want zeg nou zelf wie kleurt er tegenwoordig nu niet? Alles is mogelijk! Vraagt u gerust ons advies wij zullen u helpen een mooie kleur te creëren die bij u past. Wij zullen u altijd eerlijk vertellen wat wel en niet kan en ook of wij vinden wat wel en niet staat. Mocht het niet naar uw zin zijn zorgen we er altijd voor dat het opgelost wordt. wij zullen ons best doen om u tot volle tevredenheid de deur weer uit te laten gaan.

Als u thuis dan de verzorging goed bij houdt met een shampoo (en eventueel een conditioner) voor gekleurd haar zult u merken dat de kleur veel langer mooi blijft en het mooi blijft glanzen. Zo heeft u nog meer plezier van uw kleur en kapsel!

Wij hebben ook extra cursussen gevolgd voor krulhaar knippen. Krulhaar is haar wat  meer aandacht nodig heeft. Het komt nog veel te vaak voor dat krulhaar verknipt wordt. Dit komt omdat men dan "tegen de krul" in knipt waardoor het pluizig of op sommige delen zelfs stijl wordt. Hierdoor kan het best mooi zitten als u van de kapper af komt maar eenmaal thuis kunt u er niks meer mee. En dat is erg vervelend! Wij knippen krulhaar met een techniek die volume geeft in futloos haar en mooie krullen creëert in krullend haar. Het haar is niet meer pluizig, maar mooi veerkrachtig. U zult er zichtbaar veel plezier van hebben. ook voor niet krullend haar werkt deze techniek heel erg mooi. U krijgt volume en het haar valt mooi in model. Komt u maar eens ervaren hoe we dat doen en hoe uw haar lekker aanvoelt en mooi valt... en vooral (heel belangrijk) hoe u er zelf makkelijk mee om kan gaan.

Daarnaast zorgt de verzorging thuis er voor dat het haar ook mooi en glanzend blijft,speciale shampoo (en eventueel een conditioner) voor krullendhaar kan u haar net dat beetje extra geven dat het nodig heeft! Het blijft mooi veerkrachtig krullen en zijn volume en glans behouden

Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe modekapsels en kleuren blijven wij regelmatig op cursus gaan. Hierdoor zijn wij altijd "up to date" met alles wat nu speelt op mode gebied.

 


 

Mocht u graag een kapsel willen, maar heeft u geen idee wat bij u past? Klik dan eens op deze link (of kopieer hem) http://www.kapperssite.nl/modellenboek.php   en geef uw wensen aan. Er verschijnen dan allemaal mooie kapsels waar u misschien wel uit kunt kiezen. U kunt de link aan ons doormailen, zodat wij ook kunnen zien wat u graag zou willen.